Louhinta Lampi Oy

Luotettava kumppani kotimaiseen kivirakentamiseen.

Louhinta Lampi Oy:n verstas ja tuotantotilat sijaitsevat Myrskylässä Uudellamaalla. Yli 40 vuotinen kokemus alalta kertoo tyytyväisestä ja pitkäikäisestä asiakaskunnasta. Vuonna 1994 perustettu perheyritys on palvellut lukuisia kotimaisia rakennusalan jättiläisiä, kuten YIT:a, Skanskaa, Destiaa ja Rudusta. Yrityksen kivityön tuotoksista nauttivat myös suomalaiset kuluttajat.

Yrityksen alkuvaiheissa käytössä oli yksi saha. Vuosien varrella kapasiteettia on lisätty kasvavan tilauskannan tarpeisiin. Kuudes saha otetaan käyttöön vielä vuoden 2018 aikana.

Ota yhteyttä »

Mitä kivestä voidaan tehdä?

“Sahaamme kivestä erilaisia tuotteita valtavista 5-25 tonnin painoisista kivenmurikoista”, kertoo Sami Lampi, yksi yrityksen kolmesta perustajasta. “Kun asiakas ottaa yhteyttä ja tekee tilauksen, meidän miehet ottavat työkseen kivien sahaamisen ja valmistamisen toivottuihin mittoihin.”

Tilaus ja toimitus on jouhevaa, sillä asiakkaat tietävät talon toimintatavat ja voivat luottaa siihen, että sopimuksessa pysytään. “Yritys haluaa tuntea asiakkaansa ja tarjota heille parasta kotimaista laatua”, Sami kuvailee.

Koneellisesti valmistetut kivituotteet voidaan tarvittaessa toimittaa suoraan asiakkaan kohteeseen, tai ne voidaan noutaa suoraan verstaalta. Yrityksen vankkaa kokemusta voidaan myös hyödyntää niissä tapauksissa, joissa kohteen materiaaleja ei ole vielä päätetty.

Referenssikohteita

Tällä hetkellä valmiita kiviä viedään Tampereelle, jossa kaupungin toria korjataan. Tampereen tulevat raitiovaunukiskot reunustetaan Myrskylän tehtaalla valmistetuista kivistä.

Voit ihastella Myrskylässä valmistettuja kiviä kävellessäsi Kampintorilla tai ostaessasi kalakukkoa Kuopion torilta. Vuonna 2017 valmistunut eduskuntatalon remontti työllisti Louhinta Lampea rappujen korjauksen osalta. Helsingin musiikkitalon edustalta löytyy myös verstaalla sahattuja kiviä.

Kalusto:

Aihiosaha

Paloittelusaha